Nawigacja mobilna

Najbliższe koncerty

Brak nadchodzących koncertów

Bio

Zespół założony został przez gitarzystę Marka Kościkiewicza, basistę Piotra Kubiaczyka i perkusistę Dariusza Krupicza pod nazwą „Mono”. Trzy lata później skrystalizował się skład - do zespołu, przemianowanego na „De Mono” dołączyli gitarzysta Jacek Perkowski, saksofonista Robert Chojnacki i wokalista Andrzej Krzywy. W 1989 ukazał się debiutancki album zespołu Kochać inaczej, który zdobył szereg nagród i wyróżnień; tytułowa piosenka była notowana na Liście przebojów Programu Trzeciego przez ponad rok i stała się polskim evergreenem. Kolejny album Oh Yeah! wydany w 1990 przyniósł przeboje Moje miasto nocą i Zostańmy sami i umocnił zespół w czołówce polskiej sceny rockowej.

'

Dyskografia

XXX

2017 | DMSS

De Mono Symfonicznie

2014 | DMSS

De Mono – Spiekota

2012 | DMSS

De Mono – No stress!

2010 | DMSS

De Mono – Siedem dni

2006 | DMSS

De Mono – Hits Vol. 1

2005 | DMSS

De Mono – De Best

2004 | DMSS

De Mono – De Luxe

2001 | DMSS

Rider techniczny

Rider De Mono Plener 2020
Plik pdf|754,54 KB|Pobierz
Rider De Mono Akustyczny 2020
Plik pdf|650,22 KB|Pobierz
Rider De Mono Event 2020
Plik pdf|761,30 KB|Pobierz
Rider De Mono OSIECKA 2020
Plik pdf|604,71 KB|Pobierz
Rider oświetleniowy
Plik zip|1,66 MB|Pobierz

Press pack

Sesja wizerunkowa
Plik zip|1,32 MB|Pobierz
Opis członków zespołu + zdjęcia
Plik zip|6,46 MB|Pobierz
Historia zespołu
Plik pdf|46,42 KB|Pobierz

Kontakt

Jacek Siębor
tel. +48 601 918 989
siebor(małpka)musicart.pl

Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700
jjacek(małpka)musicart.pl

Organizacja koncertów
Anna Cieplicka
tel. +48 697 773 555
ania(małpka)musicart.pl

Musicart
J&J MUSICART LTD Sp. z o.o. (oddział w Polsce)
ul. Augustyna Locciego 30A/1
02-928 Warszawa