Nawigacja mobilna

Koncerty

24.08.2024 | 21:00

Lipno | ...

Koncert plenerowy

25.08.2024 | 21:00

Nowogrodziec | Dni Nowogrodźca

Koncert plenerowy

Bio

Nie tak łatwo opisać moją drogę na scenę, bo nie wiem od czego tak naprawdę zacząć. Czy od tego, że w wieku trzech lat zaśpiewałam najbardziej zachrypniętym, dziecięcym głosem "Nie ma wody na pustyni" i całe przedszkole mówiło: "Jaki piękny i zdolny chłopiec". Czy od tego, jak śpiewałam w podstawówce. Po dwóch latach okazało się, że instruktor wyłączał mój mikrofon, gdyż nawet bez niego przebijał się mój specyficzny alt, średnio pasujący do słowiczych głosów koleżanek. Początek liceum to pierwszy zespół.

string(11) "qTt8aJwdzr0"
Kieszenie
Wilczy pęd
Niepoprawna
Na zakończenie dnia
Chłopiec - Fabijański feat Markowska, SARIUS

Dyskografia

Droga

2019 | Agora

Krótka Płyta o Miłości

2017 | EMI Music Poland

Alter Ego

2013 | EMI Music Poland

Patrycja Markowska

2010 | EMI Music Poland

Świat się Pomylił

2007 | EMI Music Poland

Nie Zatrzyma Nikt

2005 | Universal Music Polska

Mój Czas

2003 | Universal Music Polska

Będę Silna

2001 | Universal Music Polska

Rider techniczny

Rider techniczny 2024
Plik pdf|419,79 KB|Pobierz
Rider techniczny 2024 - koncert akustyczny
Plik pdf|573,89 KB|Pobierz

Press pack

Logo
Plik zip|54,13 KB|Pobierz

Kontakt

Koncerty – booking
Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700

jjacek@musicart.pl

Autoryzowany Fan Club
(Szamotuły – Poznań – Zajączkowo)
Lipnica 18, 64-551 Otorowo
jarekjurek84@interia.pl

Autoryzowany Fan Club
„TWÓJ ŚLAD”
afcpatiwawa@wp.pl
www.facebook.com/twojslad