Nawigacja mobilna

Najbliższe koncerty

Brak nadchodzących koncertów

Bio

Nie tak łatwo opisać moją drogę na scenę, bo nie wiem od czego tak naprawdę zacząć. Czy od tego, że w wieku trzech lat zaśpiewałam najbardziej zachrypniętym, dziecięcym głosem "Nie ma wody na pustyni" i całe przedszkole mówiło: "Jaki piękny i zdolny chłopiec". Czy od tego, jak śpiewałam w podstawówce. Po dwóch latach okazało się, że instruktor wyłączał mój mikrofon, gdyż nawet bez niego przebijał się mój specyficzny alt, średnio pasujący do słowiczych głosów koleżanek. Początek liceum to pierwszy zespół.

'

Dyskografia

Krótka Płyta o Miłości

2017 | EMI Music Poland

Alter Ego

2013 | EMI Music Poland

Patrycja Markowska

2010 | EMI Music Poland

Świat się Pomylił

2007 | EMI Music Poland

Nie Zatrzyma Nikt

2005 | Universal Music Polska

Mój Czas

2003 | Universal Music Polska

Będę Silna

2001 | Universal Music Polska

Rider techniczny

Rider Plener 2017
Plik pdf|635,65 KB|Pobierz

Press pack

Test
Plik pdf|85,33 KB|Pobierz

Kontakt

PROJECT MANAGER, KONCERTY
Anna Cieplicka
tel.+48 697 773555
ania@musicart.pl

MANAGEMENT, PROMOCJA
Jacek Jastrowicz
tel.+48 693 773700
jjacek@musicart.pl

Autoryzowany Fan Club
(Szamotuły – Poznań – Zajączkowo)
Lipnica 18, 64-551 Otorowo
jarekjurek84@interia.pl

Autoryzowany Fan Club
„TWÓJ ŚLAD”
afcpatiwawa@wp.pl
www.facebook.com/twojslad