Nawigacja mobilna

Koncerty

25.10.2020 | 19:00

Lublin | Centrum Spotkania Kultur - Pl. Teatralny 1- koncert akustyczny

Koncert biletowany

19.11.2020 | 19:00

Bydgoszcz | Filharmonia Pomorska, ul. Andrzeja Szwalbego 6 - koncert akutyczny

Koncert biletowany

Bio

Nie tak łatwo opisać moją drogę na scenę, bo nie wiem od czego tak naprawdę zacząć. Czy od tego, że w wieku trzech lat zaśpiewałam najbardziej zachrypniętym, dziecięcym głosem "Nie ma wody na pustyni" i całe przedszkole mówiło: "Jaki piękny i zdolny chłopiec". Czy od tego, jak śpiewałam w podstawówce. Po dwóch latach okazało się, że instruktor wyłączał mój mikrofon, gdyż nawet bez niego przebijał się mój specyficzny alt, średnio pasujący do słowiczych głosów koleżanek. Początek liceum to pierwszy zespół.

'

Dyskografia

Droga

2019 | Agora

Krótka Płyta o Miłości

2017 | EMI Music Poland

Alter Ego

2013 | EMI Music Poland

Patrycja Markowska

2010 | EMI Music Poland

Świat się Pomylił

2007 | EMI Music Poland

Nie Zatrzyma Nikt

2005 | Universal Music Polska

Mój Czas

2003 | Universal Music Polska

Będę Silna

2001 | Universal Music Polska

Rider techniczny

Plener. duży event-LED /2020
Plik pdf|709,34 KB|Pobierz
Plener, duży event-horyzont / 2020
Plik pdf|540,36 KB|Pobierz
Mały event, klub, LED / 2020
Plik pdf|534,12 KB|Pobierz
Mały event, klub, horyzont / 2020
Plik pdf|534,19 KB|Pobierz

Press pack

Logo
Plik zip|54,13 KB|Pobierz

Kontakt

PROJECT MANAGER, KONCERTY
Anna Cieplicka
tel.+48 697 773555
ania@musicart.pl

MANAGEMENT, PROMOCJA
Jacek Jastrowicz
tel. +44 754 720 33 25

jjacek@musicart.pl

Autoryzowany Fan Club
(Szamotuły – Poznań – Zajączkowo)
Lipnica 18, 64-551 Otorowo
jarekjurek84@interia.pl

Autoryzowany Fan Club
„TWÓJ ŚLAD”
afcpatiwawa@wp.pl
www.facebook.com/twojslad

Kochani,

 

Piszemy te słowa będąc w stanie totalnego uniesienia emocjonalnego.

Dzisiaj przed Sądem Apelacyjnym w Warszawie ( Sygn. VI ACa 822/18) zapadł prawomocny wyrok dot. zespołu De Mono, a ściślej mówiąc jego nazwy.

Sąd Apelacyjny w Warszawie, przesądził, iż wyłączne prawo do posługiwania się nazwą De Mono w prowadzonej działalności artystycznej przysługuje Andrzejowi Krzywemu i Piotrowi Kubiaczykowi. Po 12 latach postępowania sądowego, Sąd Apelacyjny przyznał nam rację, zakazując równocześnie Markowi Kościkiewiczowi używania oraz wykorzystywania nazwy „De Mono” dla utworzonego przez niego w 2008 r. drugiego zespołu o tej samej nazwie. Prawomocny zakaz dotyczy także wszelkich przyszłych projektów muzycznych Marka Kościkiewicza. Cieszymy się, że Sąd Apelacyjny docenił naszą ponad 30-letnią, nieprzerwaną działalność w zespole De Mono i potwierdził ostatecznie, że De Mono to MY!

 

Więcej szczegółów podamy Wam po pisemnym uzasadnieniu wyroku, który powinniśmy otrzymać niebawem.

 

De Mono

 

Andrzej Krzywy i Piotr Kubiaczyk