Nawigacja mobilna

Koncerty

02.07.2022 | 20:00

Pisz | Plac Daszyńskiego

Koncert plenerowy

03.07.2022 | 20:30

Włodawa | Rynek

Koncert plenerowy

09.07.2022 | 21:00

Ostaszewo (Powiat Nowy Dwór Gdański 82-112) | Park Gminny ul. Kościuszki

Koncert plenerowy

16.07.2022

Mszana Dolna | -

Koncert plenerowy

17.07.2022

Borowa | Teren rekreacyjno sportowy

Koncert plenerowy

23.07.2022

Ryn | -

Koncert plenerowy

Bio

Nie tak łatwo opisać moją drogę na scenę, bo nie wiem od czego tak naprawdę zacząć. Czy od tego, że w wieku trzech lat zaśpiewałam najbardziej zachrypniętym, dziecięcym głosem "Nie ma wody na pustyni" i całe przedszkole mówiło: "Jaki piękny i zdolny chłopiec". Czy od tego, jak śpiewałam w podstawówce. Po dwóch latach okazało się, że instruktor wyłączał mój mikrofon, gdyż nawet bez niego przebijał się mój specyficzny alt, średnio pasujący do słowiczych głosów koleżanek. Początek liceum to pierwszy zespół.

Kieszenie
Wilczy pęd
Niepoprawna
WIĘCEJ- L.U.C., Bisz, Patrycja i Grzegorz Markowscy
Na zakończenie dnia

Dyskografia

Droga

2019 | Agora

Krótka Płyta o Miłości

2017 | EMI Music Poland

Alter Ego

2013 | EMI Music Poland

Patrycja Markowska

2010 | EMI Music Poland

Świat się Pomylił

2007 | EMI Music Poland

Nie Zatrzyma Nikt

2005 | Universal Music Polska

Mój Czas

2003 | Universal Music Polska

Będę Silna

2001 | Universal Music Polska

Rider techniczny

Plener. duży event-LED /2020
Plik pdf|709,34 KB|Pobierz
Plener, duży event-horyzont / 2020
Plik pdf|540,36 KB|Pobierz
Mały event, klub, LED / 2020
Plik pdf|534,12 KB|Pobierz
Mały event, klub, horyzont / 2020
Plik pdf|534,19 KB|Pobierz

Press pack

Logo
Plik zip|54,13 KB|Pobierz

Kontakt

PROJECT MANAGER, KONCERTY
Anna Cieplicka
tel.+48 697 773555
ania@musicart.pl

MANAGEMENT, PROMOCJA
Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700

jjacek@musicart.pl

Autoryzowany Fan Club
(Szamotuły – Poznań – Zajączkowo)
Lipnica 18, 64-551 Otorowo
jarekjurek84@interia.pl

Autoryzowany Fan Club
„TWÓJ ŚLAD”
afcpatiwawa@wp.pl
www.facebook.com/twojslad