Nawigacja mobilna
This error message is only visible to WordPress admins

Warning: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to upcoming Instagram platform changes on March 2, 2020, it will no longer be possible for feeds to use access tokens directly in the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.

Najbliższe koncerty

22.02.2020

Lublin | Sala CSK

Koncert biletowany

05.03.2020

Poznań | Aula UAM

Koncert biletowany

07.03.2020

Gdańsk | Filharmonia Bałtycka

Koncert biletowany

17.04.2020

Kraków | Centrum Kijów

Koncert biletowany

25.10.2020

Kielce | Filharmonia

Koncert biletowany

28.11.2020

Stalowa Wola | Sala DK

Koncert biletowany

Nowy album ENT

Robert Janson ponownie znalazł charakterystyczną dla zespołu trzyliterową kontynuację słowa na "E". I tak mityczny Ent podarował mu swoje imię - zespołową inspirację do skomponowania muzyki na nowy album. "Z pewnością osoba Kasi dała mi nowy bodziec do tworzenia, skutkiem czego napisałem na płytę ponad 20 kompozycji, z których wspólnie wybraliśmy 14, według nas najbardziej oddających charakter albumu” – mówi Robert Janson

Dyskografia

ENT

2018 | Varius Manx

The World Games 2017

2017 | Varius Manx

„25 LIVE”

2016 | Varius Manx

"25 LIVE" Edycja Specjalna

2016 | Varius Manx

Eli

2011 | Varius Manx

Emi

2004 | Varius Manx

Eno

2002 | Varius Manx

Eta

1999 | Varius Manx

End

1997 | Varius Manx

Ego

1996 | Varius Manx

Elf

1995 | Varius Manx

The New Shape

1993 | Universal Music Polska

Emu

1994 | Varius Manx

THE BEGINNING

1990 | Varius Manx

Rider techniczny

Rider Techniczny 2020
Plik pdf|543,82 KB|Pobierz

Prasa

Nowa płyta ENT - Press info
Plik doc|800,98 KB|Pobierz
Paczka prasowa
Plik zip|11,52 MB|Pobierz
BIO
Plik doc|671,87 KB|Pobierz

Kontakt

KONCERTY
Agnieszka Kudła
tel. +48 609 324 107
agnieszka(małpka)musicart.pl

MANAGEMENT
Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700
jjacek(małpka)musicart.pl

MANAGEMENT
Jacek Siębor
tel. +48 601 918 989
siebor(małpka)musicart.pl

MUSICART
J&J MUSICART LTD Sp. z o.o.
(oddział w Polsce)
ul. Augustyna Locciego 30A/1
02-928 Warszawa
www.musicart.pl