Nawigacja mobilna

Najbliższe koncerty

22.05.2022

Opole | Amfiteatr NCPP

Koncert plenerowy

03.06.2022

- | -

Koncert zamknięty

04.06.2022

Głogów | -

Koncert plenerowy

10.06.2022

Wodzisław Śląski | Stadion Miejski przy ul. Bogumińskiej 8

Koncert plenerowy

11.06.2022 | 22:00

Bukowno | Stadion MOSiR ul. Spacerowej

Koncert plenerowy

12.06.2022

- | -

Koncert zamknięty

Nowy album ENT

Robert Janson ponownie znalazł charakterystyczną dla zespołu trzyliterową kontynuację słowa na "E". I tak mityczny Ent podarował mu swoje imię - zespołową inspirację do skomponowania muzyki na nowy album. "Z pewnością osoba Kasi dała mi nowy bodziec do tworzenia, skutkiem czego napisałem na płytę ponad 20 kompozycji, z których wspólnie wybraliśmy 14, według nas najbardziej oddających charakter albumu” – mówi Robert Janson

Śliwkowy deszcz
Kot bez ogona
Księżyc się zmęczył
Orła cień
Chodź się kochać

Dyskografia

ENT

2018 | Varius Manx

The World Games 2017

2017 | Varius Manx

„25 LIVE”

2016 | Varius Manx

"25 LIVE" Edycja Specjalna

2016 | Varius Manx

Eli

2011 | Varius Manx

Emi

2004 | Varius Manx

Eno

2002 | Varius Manx

Eta

1999 | Varius Manx

End

1997 | Varius Manx

Ego

1996 | Varius Manx

Elf

1995 | Varius Manx

The New Shape

1993 | Universal Music Polska

Emu

1994 | Varius Manx

THE BEGINNING

1990 | Varius Manx

Rider techniczny

Rider Techniczny 2022
Plik pdf|733,27 KB|Pobierz

Prasa

Nowa płyta ENT - Press info
Plik doc|800,98 KB|Pobierz
Paczka prasowa
Plik zip|11,52 MB|Pobierz
BIO
Plik doc|671,87 KB|Pobierz

Kontakt

KONCERTY
Agnieszka Kudła
tel. +48 609 324 107
agnieszka(małpka)musicart.pl

MANAGEMENT
Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700

jjacek(małpka)musicart.pl

MANAGEMENT
Jacek Siębor
tel. +48 601 918 989

siebor(małpka)musicart.pl

Musicart Group  Sp. z o.o.

Biuro Warszawa:
ul. Augustyna Locciego 30A/1
02-928 Warszawa

MUSICART
J&J MUSICART LTD Sp. z o.o.
(oddział w Polsce)
ul. Augustyna Locciego 30A/1
02-928 Warszawa
www.musicart.pl