Nawigacja mobilna

Najbli┼╝sze koncerty

Brak nadchodz─ůcych koncert├│w

Bio

Zesp├│┼é KOMBII powsta┼é wiosn─ů 2003 roku z inicjatywy trzech cz┼éonk├│w zespo┼éu Kombi: Grzegorza Skawi┼äskiego, Waldemara Tkaczyka oraz Jana Pluty. Z r├│┼╝nych przyczyn nie zosta┼é zaproszony do wsp├│┼épracy S┼éawomir ┼üosowski (czwarty za┼éo┼╝yciel Kombi). Dwa miesi─ůce pracy zespo┼éu zaowocowa┼éy nowym programem opartym na znanych przebojach, takich jak: "Linia ┼╝ycia", "Hotel twoich sn├│w", "Nasze randez-vous", "Kocha─ç ci─Ö za p├│┼║no", "Nie ma zysku", "Black and white" w nowych aran┼╝acjach.

'

Dyskografia

Symfonicznie

2016 | Universal Music Polska

Wszystko jest jak pierwszy raz

2014 | Universal Music Polska

Electro / Acustic Live

2014 | Universal Music Polska

O Mi┼éo┼Ťci

2010 | Universal Music Polska

D.A.N.C.E.

2008 | Universal Music Polska

Ślad

2007 | Universal Music Polska

C.D.

2004 | Universal Music Polska

Rider techniczny

Rider techniczny
Plik pdf|404,74 KB|Pobierz
Rider o┼Ťwietlenie
Plik pdf|3,71 MB|Pobierz

Press Pack

Kombii logo
Plik pdf|349,78 KB|Pobierz

Kontakt

Musicart
J&J MUSICART LTD Sp. z o.o. (oddział w Polsce)
ul. Augustyna Locciego 30A/1
02-928 Warszawa

Jacek Si─Öbor
tel. +48 601 918 989
siebor(małpka)musicart.pl

Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700
jjacek(małpka)musicart.pl

Małgorzata Nędza
Project Manager
Booking/koncerty

tel. +48 605 200 701
gosia(małpka)musicart.pl