Nawigacja mobilna

Najbliższe koncerty

25.05.2022 | 21:00

Częstochowa | .

Koncert zamknięty

04.06.2022 | 22:00

Cybinka woj.lubuskie | Stadion przy ul. Dąbrowskiego

Koncert plenerowy

05.06.2022 | 21:00

Nowa Sól | Stadion

Koncert plenerowy

10.06.2022 | 20:00

Jastrząb | .

Koncert zamknięty

11.06.2022 | 19:40

Grudziądz | Błonia nad Wisłą

Koncert plenerowy

18.06.2022

Olsztyn | .

Koncert zamknięty

Bio

Zespół KOMBII powstał wiosną 2003 roku z inicjatywy trzech członków zespołu KOMBII: Grzegorza Skawińskiego, Waldemara Tkaczyka oraz Jana Pluty. Z różnych przyczyn nie został zaproszony do współpracy Sławomir Łosowski (czwarty założyciel Kombi). Dwa miesiące pracy zespołu zaowocowały nowym programem opartym na znanych przebojach, takich jak: "Linia życia", "Hotel twoich snów", "Nasze randez-vous", "Kochać cię za późno", "Nie ma zysku", "Black and white" w nowych aranżacjach.

Ochronię Nas
Awinion
Pokolenie
Sen się spełni
Przetrwamy

Dyskografia

Symfonicznie

2016 | Polskie Radio

Wszystko jest jak pierwszy raz

2014 | Universal Music Polska

Electro / Acustic Live

2014 | Universal Music Polska

O Miłości

2010 | Universal Music Polska

D.A.N.C.E.

2008 | Universal Music Polska

Ślad

2007 | Universal Music Polska

C.D.

2004 | Universal Music Polska

Rider techniczny

Rider techniczny
Plik pdf|404,74 KB|Pobierz
Rider oświetlenie
Plik pdf|3,71 MB|Pobierz

Press Pack

Kombii logo
Plik pdf|349,78 KB|Pobierz

Kontakt

Musicart Group  Sp. z o.o.

Biuro Warszawa:
ul. Augustyna Locciego 30A/1
02-928 Warszawa

Jacek Siębor
tel. +48 601 918 989

siebor(małpka)musicart.pl

Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700

jjacek(małpka)musicart.pl

Małgorzata Nędza
Project Manager
Booking/koncerty

tel. +48 605 200 701
gosia(małpka)musicart.pl