Nawigacja mobilna

Bio

Jacek Stachursky to Artysta , który wciąż zaskakuje swoich fanów nowoczesnym obliczem polskiej muzyki. W dotychczasowej karierze artysta wydał 9 płyt.
Koncerty Jacka Stachursky’ego to niezapomniane przeżycie artystyczne, charakteryzujące się niezwykłą żywiołowością i gigantyczną dawką pozytywnej energii, to niepowtarzalne widowisko ze wspaniałą oprawą oświetleniową i wizualną. Jacek Stachursky nie zwalnia tempa - wprost przeciwnie - szykuje dla wszystkich kolejne niespodzianki. A jak Jacek szykuje niespodzianki, to naprawdę warto czekać… W tym roku celebruje 25 lat pracy estradowej.

'

Dyskografia

Boski Plan

2012 | Universal Music Polska

The very best of

2011 | Universal Music Polska

Wspaniałe polskie przeboje 2

2010 | Universal Music Polska

2009

2009 | Universal Music Polska

Wspaniałe polskie przeboje

2008 | Universal Music Polska

Trwam

2005 | Laser Sound

Moje najlepsze piosenki

2003 | Snake’s Music

Finał

2002 | Snake’s Music

Live 2001

2001 | Snake’s Music

1

2000 | Snake’s Music

Moje najlepsze piosenki

1999 | Snake’s Music

1999

1998 | Snake’s Music

Urodziłem się aby grać

1997 | Snake’s Music

Stachursky Mega Dance Mix

1997 | Snake’s Music

1996

1995 | Snake’s Music

Taki Jestem

1994 | Laser Sound

Galeria

Rider techniczny

Rider techniczny
Plik pdf|1,25 MB|Pobierz

Kontakt

Organizacja koncertów
Magdalena Groniec
tel. +48 609 324 073
magda@musicart.pl

Jacek Siębor
tel. +48 601 918 989
siebor@musicart.pl

Jacek Jastrowicz
tel. +48 693 773 700
jjacek@musicart.pl

Musicart
J&J MUSICART LTD Sp. z o.o. (oddział w Polsce)
ul. Augustyna Locciego 30A/1
02-928 Warszawa