Nawigacja mobilna

Najbliższe koncerty

Brak nadchodzących koncertów

Bio

IRA to polski zespół rockowy, pochodzący z Radomia. Powstał w 1987 roku, a zadebiutował w roku 1988, na Krajowym Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu.

Pierwsza płyta zespołu – „IRA” – ukazała się w 1989 roku. Wydana w roku 1991 płyta „Mój dom”, a następnie „1993” i koncertowa „Live” odniosły niebywały sukces, zapewniając grupie awans do grona czołówki polskich zespołów rockowych. Pochodzące z tych albumów przeboje, takie jak: „Nadzieja”, „Mój dom”, „Bierz mnie”, „Wiara”, czy „California” do dziś rozgrzewają publiczność podczas koncertów zespołu.

W górę patrz
Nie daj mi odejść
Zimowa
Ona jest ze snu
Planety

Dyskografia

Jutro

2021 | Universal Music Polska

My

2016 | Ira

Akustycznie

2014 | Ira

X

2013 | Ira

9

2009 | Ira

Londyn 08:15

2007 | Ira

Live 15-lecie

2004 | Ira

Ogień

2004 | Ira

Tu i teraz

2002 | Ira

Ogrody

1995 | Ira

Znamię

1994 | Ira

Live

1993 | Ira

1993 Rok

1993 | Ira

Mój dom

1991 | Ira

Ira

1989 | Ira

Rider

Plener- Rider Dźwięk 2022
Plik pdf|145,21 KB|Pobierz
Plener- Rider Światło 2022
Plik pdf|894,56 KB|Pobierz
Plener- Stage plan 2022
Plik pdf|225,71 KB|Pobierz
IRA Akustycznie
Plik pdf|159,05 KB|Pobierz

Press Pack

Logo IRA
Plik pdf|74,28 KB|Pobierz

Kontakt

Musicart Group
ul. A.Locci 30A/1
02-928 Warszawa
www.musicart.pl

BOOKING
Jacek Siębor
tel: +48 601 918 989

siebor(małpka)musicart.pl

BOOKING
Jacek Jastowicz
tel. +48 693 773 700

jjacek(małpka)musicart.pl

Koncerty- booking
+48 603 466 966
booking(małpka)musicart.pl